Autor: Tööstusuudised.ee • 10. juuli 2023

Puidu- ja metsatööstuse IT-süsteemide arendajad ühendavad jõu

Kaks Eesti metsa- ja puidusektori IT-firmat – automaatse ümarpuu- ja puistetranspordi mõõtmissüsteemide arendaja LoadMon ja metsanduslike tarkvarasüsteemide tootja Deskis ühinesid. Alates 20. juunist 2023 on OÜ Deskis omanikuks OÜ LoadMon.
LoadMon OÜ arendusjuht Martin Valvur.
Foto: Toomas Kelt

Ühinemise tulemusena tekib Eesti turule metsa- ja puidusektorile keskenduv IT-süsteemide ettevõte, mis ühendab endas kogemused tarkvara loomisest ja teadmised puidu tehnoloogilisest mõõtmisest. Deskis OÜ tegevjuht Pille Kaas lisas, et ühinevad ettevõtted on Eesti metsa- ja puidusektoris tuntud ning edukad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077