Autor: Toomas Kelt • 30. juuni 2023

Trükitööstuse juht: tänane turuolukord ei ole mugav, vaid põnev

Trükitööstuses on iganädalaselt näha uusi ja uusi pankrotte ja sunnitud ühinemisi üle Euroopa, ütleb Eesti ühe suurima reklaam- ja pakenditrükikoja K-Print OÜ tegevjuht Rait Rebane. Sellest hoolimata investeeris K-Print ligi viis miljonit eurot uutesse trükimasinatesse.
K-Print tegevjuht Rait Rebane.
Foto: K Print

Suurinvesteeringu idee oli K-Prindi juhtide laual juba pikemat aega. Sel kevadel sai see teoks ja välja vahetati ettevõtte kaks peamist trükimasinat.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077