Autor: Toomas Kollamaa • 21. juuni 2023

Autoromude väärtus kasvab

Aastaga on vanametalliturul näidanud tõsist kasvu romusõidukite ja gabariitse terase hinnad. Värviliste metallide hinnad pigem langevad või püsivad samal tasemel, kirjutab Kuusakoski juhatuse liige Toomas Kollamaa metallituru kommentaaris.
Vanametall
Foto: Pixabay

Romusõiduki kokkuostuhind on aastaga tõusnud 64% ehk jõudnud tasemeni 230 eurot tonni kohta. Aastaga on oluliselt kerkinud ka gabariitse terase kokkuostuhind – 31% võrra ehk maksab hetkel 255 eurot tonni kohta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077