Autor: Tööstusuudised.ee • 20. juuni 2023

Estonian Cell koondab üheksa töötajat

Kundas asuv haavapuitmassitehas Estonian Cell teatas üheksa töötaja koondamisest. Eelnenud kuue kuu jooksul on tehasel olnud kolm pikemat seisakut ja ülejäänud ajal on tehase tootmisliin töötanud 60–70% võimsusega.
Kundas tegutsev Estonian Celli haavapuitmassitehas.
Foto: Andras Kralla

Tehase probleemid said alguse 2022. aasta augustis lahvatanud energiakriisist, mil teiste riikide tootjatega ebavõrdses konkurentsis kaotati mitu tehasest klienti Euroopas, seda ka 2023. aastaks. „Järgnenud majanduslanguse olukorras on ka puitmassiturg pingestunud ja kaotatud müügimahtude asendamine ei toimu sõrmenipsust ülimalt konkurentsitihedal turul,“ selgitas juhatuse liige Siiri Lahe tehase väljakutseid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077