Autor: Tööstusuudised.ee • 17. aprill 2023

Estonian Celli tehas seisab mai alguseni

Kundas asuv haavapuitmassitehas Estonian Cell seiskas tänasest kuni mai alguseni tehase töö, et hoida ära laovarude kasvu keerulises konkurentsiolukorras eksporditurgudel.
Estoanian Celli haavapuitmassitehas Kundas.
Foto: Estonian Cell

Estonian Celli juhatuse liikme Siiri Lahe sõnul langetati nii tehase kui töötajate jaoks valus otsus, kuna kõrge omahinna tõttu pole tehase toodang välisturgudel enam nii konkurentsivõimeline kui varem. „Oleme olukorras, kus meie müügiportfell ei ole taastunud oodatud tempos,“ nentis Lahe.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077