Autor: Tööstusuudised.ee • 19. juuni 2023

Eesti pakendi-idu pälvis luksusbrändi tähelepanu

Lambavillast pakendimaterjali tootev Eesti idufirma Woola pälvis Prantsuse luksuskaupade tootja LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton innovatsiooniauhinna. Auhinnale kandideeris enam kui 1300 idufirmat seitsmekümne viiest riigist.
Innovatsiooniauhinna üleaandmine.
Foto: LVMH

Lambavillast mullikile asendajat tootev Woola pälvis LVMH innovatsiooniauhinna kategoorias “Säästvus ja rohetehnoloogia” ning tuli kategooria võitjaks. Selles kategoorias kandideeris üle 250 idufirma.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077