Autor: Tööstusuudised.ee • 7. september 2023

Tootmisjuhtide palgaraport | 2. kvartal 2023

Tööstusuudised.ee teeb ülevaate, millised on statistikaameti andmetel töötleva tööstuse tootmisjuhtide mediaan- ja keskmised palgad 2023. aasta 2. kvartalis maakondade lõikes. Andmetest selgub, et tootmisjuhtide keskmine palk on aastaga tõusnud pea 11%.
Tootmisjuhtide üleriigiline keskmine palk kerkis teises kvartalis eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 10,8%.
Foto: Pixabay

Palgaandmetest selgub, et 2. kvartalis teenisid suurimat keskmist palka Raplamaa tootmisjuhid. Lisaks vaatleme ka Ida-Viru maakonna, Harju maakonna, Valga maakonna, Järva maakonna, Lääne-Viru maakonna, Jõgeva maakonna, Pärnu maakonna, Põlva maakonna, Viljandi maakonna, Tartu maakonna ja Võru maakonna tootmisjuhtide palkasid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077