Autor: Lauri Semevsky • 9. juuni 2023

Kölni mööblimess: palju vaba ruumi ja hulgi Hiina toole

Juuni algul toimus Saksamaal Kölnis rahvusvaheline mööbli- ja sisustusmess IMM Cologne. Messil silmahakanud mööblitrende tutvustab Võrumaa Kutsehariduskeskuse Puidutöötlemise ja mööblitootmise kompetentsikeskuse TSENTER arendusspetsialist Lauri Semevsky. Lisaks professionaalsele valdkondlikule vaatele on lisatud isiklikke arvamusi.
Kölni mööblimess
Foto: Lauri Semevsky

Saksamaal Kölnis toimuv iga-aastane „imm Cologne“ ehk Kölni rahvusvaheline mööblimess toimus esmakordselt juba aastal 1949. Kuigi tegemist on traditsioonilise sündmusega, tuleb ka messi korraldajal aja ja muutustega kaasas käia. Võimalik, et just seetõttu otsustati käesoleval aastal korraldada muidu jaanuarikuine mess hoopis juuni alguses. Etteruttavalt võib öelda, et see plaan ei ole kõrgelt lennanud ning 2024. aasta mööblimess toimub taas tavapärasel ajal jaanuaris.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077