Autor: Tööstusuudised.ee • 7. juuni 2023

Eesti ettevõte hakkab tootma pommivarjendeid

Eesti ettevõte Revonia teatas, et on turule tulnud uudse kontseptsiooniga pommivarjendist, mis on Eestis disainitud ja toodetud ning millel on suur potentsiaal äri- ja erakliendi kaitsesektoris.
Revonia pommivarjend on mõeldud ühele perele.
Foto: Revonia

Revonia pommivarjend erineb tavalisest bunker-tüüpi rajatisest seetõttu, et tegu on modulaarse lahendusega. Betoonmooduleid saab keerata ja asetada vastavalt soovidele ning seeläbi luua väikseid või suuri varjendeid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077