Autor: Harro Puusild • 5. juuni 2023

ABB globaalne muudatus ettevõtte juhtimises puudutab ka Baltikumi. Patrikainen jätkab, üks juhatuse liige lahkus

Tööstuskontsern ABB tegi globaalses juhtimises muudatusi, mis puudutavad nii Eestit kui Baltikumi. Senine juht Jukka Patrikainen jätkab Balti äride juhtimist, juhatuse esimeheks tõusis pikaaegne finantsjuht Signe Nurms. Protsessiautomaatika juht Leho Kuusk lahkus ettevõttest, kuid jätkab koostööd ABB-ga.
ABB Balti riikide pikaaegne finantsjuht ja värske juhatuse esimees Signe Nurms ning Balti riikide ärijuht Jukka Patrikainen.
Foto: Liis Treimann

Veebruari keskel sai ABB AS-i juhatuse liikmeks senine finantsjuht Signe Nurms ja aprilli alguses lahkus ettevõtte juhatusest protsessiautomaatika juht Leho Kuusk, selgub Äripäeva Infopanga andmetest. „Tegemist on ABB globaalse muudatusega ettevõtte juhtimises,“ selgitas ABB Balti riikide kommunikatsioonijuht Margita Tuulik Tööstusuudistele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077