Autor: Toomas Kelt • 30. mai 2023

Siim Kabrits: seente potentsiaal tervisetoodetes on alahinnatud

Seeneusku ettevõtja Siim Kabrits on kindel, et seente kasutamine maailmas kasvab lähitulevikus kiiresti. Selles arengus tahab ka tema ettevõte Shroomwell (endise nimega Chaga) oma osa saada.
Siim Kabrits on kindlalt "seeneusku,"
Foto: Toomas Kelt

„Maailmas on viis miljonit seeneliiki ja neist on läbi uuritud vaid mõni tuhat,“ räägib Kabrits. „Seente potentsiaal on mõõtmatult suurem, kui praegu arvatakse. Taimekaitsevahendid, väetised, ehitusmaterjalid, prügi ümbertöötlemine, naftaõnnetuste likvideerimine – need on suunad, mida seentega seotud arendustööd sihivad.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077