Autor: Toomas Kelt • 19. mai 2023

Metallide hinnad languses

Maailma metalliturgude ja hindade liikumist analüüsiva MetalMiner´i metallide hinnaindeksid on maikuus languses. Vaid väärismetallide hinnad on tõusuteel.
Valtsitud terasplekk laos Saksamaal.
Foto: WorldSteel

Väärismetallide puhul toob MetalMiner esile, et keerulistel aegadel on paljud investorid end ikka kindlustanud inflatsiooni vastu väärismetallidega. See tendents mõjutab nende hinda ka nüüd, näiteks kulla hinna kasvule aitas kaasa mitmete keskpankade suuremahulised kullaostud. Samas on mitmete väärismetallide hinnad tõusnud juba ajalooliste kõrgpunktideni ning pikemat hinnatõusu MetalMiner ei prognoosi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077