Autor: Toomas Kollamaa • 27. aprill 2023

Metalliturg muutub üha närvilisemaks

Esimene kvartal oli tööstusmetallide turul vastuoluline. Vase ja alumiiniumi hind kerkis mõõdukalt, kuid samas kaotasid hoogu teised metallid nagu tsink, plii ja nikkel, kirjutab Kuusakoski juhatuse liige Toomas Kollamaa metallituru kommentaaris.
Vanametall
Foto: Pexels

Aprill keerutas omakorda paar vinti peale. Viimasel kuul on kõikide tööstusmetallide hinnad kukkunud. Nii on ka vase hind nüüd aina langenud. Maailma suurima tööstusmetallide tarbija, Hiina, majanduse Covidi-järgne taastumine on oodatust siiski lahjem.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077