Autor: Toomas Kelt • 17. mai 2023

Lasita Maja juhatuse esimees Indrek Ojamaa: puitmajade müügi taastumine võtab aega

Eesti eksporti vedanud puitmajasektor on tuleviku suhtes ettevaatlik. Tootmismahtusid on vähendatud ning ka koondamistest pole pääsetud. Müügi taastumine võtab veel aega, ennustab Lasita Maja juhatuse esimees Indrek Ojamaa.
Lasita Maja tootmine Tartus.
Foto: Lasita Maja

Tartus tegutsev Lasita Maja on Euroopa üks suurimaid puitmajade tootjaid. Viimasel aastal on ettevõte käive kuust-kuusse langenud, kuid paljuski on see seotud ka pandeemia-aegse müügimahtude tõusuga. Siiski on 2023. aasta esimese kvartali käive vaid pool aastatagusega võrreldes. Ojamaa hinnangul võtab taastumine aega rohkem, kui algselt loodeti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077