Autor: Tööstusuudised.ee • 15. mai 2023

Fazer hakkas tootma toorainet kosmeetikatööstusele

Toidutööstuskontsern Fazer sisenes ülemaailmsele kosmeetikaturule ning alustas ilutööstusele tooraineks sobiva taimse ksülitooli ja kaeraõli tootmist. Koostisosi kasutab juba mitu Põhjamaade kosmeetikafirmat.
Fazer valmistab kosmeetikatööstuse toorainet kaerast.
Foto: Sara Arnald

Koostisosad on tootnud ettevõtte tehnoloogiaüksus Fazer Foodtech, mis arendab innovaatilise tehnoloogia abil taimsetest toorainetest looduslikke ja keskkonnasõbralikke koostisosi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077