Autor: Tööstusuudised.ee • 10. jaanuar 2022

Fazer rajab Soome uue tehase: ehitus algab 2023. aastal

Toidutööstus Fazer rajab 2025. aastaks Soome uue kondiitritoodete tehase, teatas ettevõte.
Fazer Confectionary tegevdirektor Markus Hellström
Foto: Robert Örthen/Fazer Group

Valmistoitude, maiustuste ning pagari- ja kondiitritoodete tootja Fazer Grupp jätkab oma kasvustrateegia elluviimist ja rajab 2025. aastaks Soome uue kondiitritoodete tehase, mis asendaks praegused Vantaa ja Lappeenranta tehased, seisab pressiteates.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077