Autor: Tööstusuudised.ee • 4. mai 2023

Fazer Eesti käive kasvas aastaga 19 protsenti

Fazer Grupi käive oli 2022. aastal 1,1 miljardit eurot, kasvades aastaga 13%. Ettevõtte tegevuskasum oli 101,4 miljonit eurot, kahanedes eelneva aastaga võrreldes 10% peamiselt palgainflatsiooni, suurenenud energia- ja transpordikulude ning tooraine- ja pakkematerjalide hinnatõusu tõttu.
Fazer Bakery Baltikumi tegevjuht Anne Mere.
Foto: Fazer Eesti

Fazer Grupi tegevjuhi Christoph Vitzthumi sõnul mõjutasid 2022. aastal ettevõtte käekäiku ennekõike hüppeline inflatsioon ning ebakindlus seoses Ukraina sõjaga, millest hoolimata suutis ettevõte keerulises olukorras oma käivet kasvatada.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077