Autor: Tööstusuudised.ee • 10. mai 2023

Milrem Roboticsi personalijuht: mehaanikainsenere Eestis jagub, elektroonikaga on keerulisem

Eesti tööturul on täna piisavalt mehaanikainsenere, kellel on ka juba valdkondlik kogemus. Veidi keerulisem on tööjõu olukord tarkvaraarendajate ja elektri- ning elektroonikainseneride seas, sõnab Milrem Roboticsi personalijuht Kairi Haga.
Milrem Roboticsi personalijuht Kairi Haga.
Foto: Milrem Robotics

Milrem Robotics on kaitsevaldkonna tehnoloogia ettevõte, mis on viimastel aastatel kiiresti arenenud ning töötajaskonda suurendanud. Ka sel aastal on plaanis kasvatada töötajate arvu Eestis märkimisväärselt. Millised aga on võimalused ja väljakutsed leida tehnoloogiasektoris inseneeria valdkonna ametikohtadele sobivaid spetsialiste, sellest rääkis Milrem Roboticsi personalijuht Kairi Haga.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077