Autor: Harro Puusild • 3. aprill 2023

Tõsine inseneride põud: ohus on riigi pürgimine kõrgema lisandväärtuse poole

Seekordses saates "Tööstusuudised eetris" keskendume peagi ilmuva OSKA raporti valguses inseneeriale ja inseneride järelkasvule, mis on hädavajalik, et täita meie riiklikke eesmärke. Võtame pulkadeks lahti tänased probleemid ja arutleme, milliseid lahendusi peaksime rakendada, et tuua noori tehnoloogiale ja inseneeriale lähemale.
Oliver Mets ja Aigar Hermaste.
Foto: Harro Puusild

Saates on külas inseneribüroo Insenro asutaja ning Eesti Mehaanikainseneride Liidu juhatuse liige ja Eesti Masinatööstuse Liidu nõukogu liige Oliver Mets ning Tallinna Tehnikaülikooli mehaanika ja tööstustehnika instituudi lektor ja Eesti Mehaanikainseneride Liidu esimees Aigar Hermaste. Saadet juhib Harro Puusild.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077