Autor: Tööstusuudised.ee • 6. aprill 2023

Konkursi Aasta Tehasemaja 2023 parim on Kodumaja. Kolmas kord järjest!

Eile selgusid puitmajakonkursi „Aasta Tehasemaja 2023“ parimad hooned. Konkursi kolmanda järjestikuse peavõidu noppis Kodumaja AS Norrasse ehitatud kortermajaga.
Kodumajale võidu toonud kortermaja kerkis Norras Bodo kesklinna.
Foto: HTS Media/Tom Antonsen/Puitmajaliit

Eesti majatehastes toodetud puitmaju tunnustavad tiitlid anti tänavu välja 13ndat korda. Konkursil osales 15 majatootjat, kokku 25 puidust tehasemaja või puitkonstruktsioonil erilahendust, mis kõik olid nii insenertehnilise teostuse kui ka arhitektuuri poolest eriilmelised. Võidutöö jäi konkursi žüriile silma just keerukate tehniliste lahenduste, kuid samas ka eristuva välisilme tõttu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077