Autor: Tööstusuudised.ee • 4. aprill 2023

Eesti Puitmajaliitu juhib sektori raskekahurvägi

Eesti Puitmajaliit valis uue juhatuse ning järgmisel kahel aastal juhib katusorganisatsiooni juhatus, kuhu kuulub varasema viie liikme asemel seitsme puidust tehasemajadega tegeleva ettevõtte esindajat. Juhatusse on teiste seas kaasatud ka sektori suurimad ettevõtted.
Puitmajaliidu juhatuse aseesimees Alo Tamm, Harmet OÜ juhatuse liige ja tegevjuht
Foto: Eesti Puitmajaliit

Liidu liikmetel on ehitusturul pikaajalised kogemused ning nende toodang – Eesti puidust tehasemaja – on üks suurimatest Eesti riigi eksporditulu allikatest. Vaatamata väljakutsuvatele aegadele eksporditi puitmaju möödunud aastal üle poole miljardi euro väärtuses, millega on väike Eesti jätkuvalt Euroopa suurim puitmajade eksportöör. Puitmajaliit on seadnud järgnevateks aastateks mitmeid kõrgeid eesmärke, sealhulgas kasvatada sektori käivet oluliselt – sihiks 1 miljard eurot – ning tuua sektorisse juurde ligikaudu 2000 uut kvalifitseeritud töötajat.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077