Autor: Tööstusuudised.ee • 30. märts 2023

Eesti Energia investeeris teadus- ja arendustöösse ligi 12 miljonit eurot

Eesti Energia investeeris mullu teadus- ja arendustöösse 11,9 miljonit eurot, keskendudes enda tegevuse keskkonnajälje vähendamisele ning klientidele nutikamate ja kasulikumate teenuste arendamisele.
Eesti Energia Auvere elektrijaam.
Foto: Liis Treimann

Eesti Energia eesmärk on jõuda aastaks 2045 süsinikuneutraalsuseni ja sel teel arendada välja ringmajandusel põhinev süsinikuneutraalne keemiatööstus. Seetõttu keskendusid mahukamad teadus- ja arendustööd tootmisseadmete süsinikdioksiidi heitmete vähendamisele, toodete kvaliteedi tõstmisele ja keskkonnaalastele uuringutele. Aastaga kasvasid kontserni investeeringud teadus- ja arendustöösse poole miljoni euro võrra, teatab ettevõte pressiteates.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077