Autor: Tööstusuudised.ee • 29. märts 2023

Metso Outotec vähendab metalliäri

Soome masinatootja Metso Outotec lõpetas oma metallitööstustele suunatud tootmisharu strateegilise ülevaatuse. Kolmest tööstusharust kaks pannakse müüki, ettevõttele jääb alles sulatustehnoloogia tootmine.
Metalli sulatusahi.
Foto: Metso Outotec

Metso Outotec toodab seadmeid igat tüüpi maakide töötlemiseks, samuti tööstuslikuks veepuhastuseks. Nüüd andis ettevõte börsile teada, et kolmeks haruks jagatud metallitootmise tehnoloogiast jääb alles vaid sulatustehnoloogia tootmine.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077