• 27.03.23, 08:16

Nõo Lihatööstuse juht: tervislik toit tuleb muuta koolilastele meelepärasemaks

Nõo Lihatööstus otsib koostöös Eesti Koolitoidu Liiduga lahendusi, et koolilaste ja -noorte menüü oleks senisest mitmekesisem ja tasakaalustatud.
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.
  • Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.
  • Foto: Nõo Lihatööstus
Tervise Arengu Instituut (TAI) andmetel on 30% algklasside õpilastest ülemäärase kehakaaluga. TAI uuringu järgi tarbis iga teine laps igapäevaselt energiarikkaid tooteid nagu näiteks maiustused, saiakesed, magusad ja soolased näksid ning magustatud joogid.

Seotud lood

Uudised
  • 29.11.22, 09:10
Tooraine on toidutootjate suurim mure
Kodumaiste toiduainetootjate suurim mure on praegu kiirelt tõusvad toorainehinnad. Näiteks liha hind on aastaga peaaegu kahekordistunud.
Uudised
  • 12.09.22, 09:13
Kruustük: järgmisel aastal võib olla eestlaste toiduvalik märksa vaesem
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimehe Simmo Kruustüki hinnangul on energia ja tooraine meeletu hinnatõus tekitanud olukorra, kus järgmisel aastal võib olla lihatoodete valik poodides märksa väiksem ning ilmselt ei ole ka mitmed kohalikud tootjad võimelised senisel moel jätkama.
  • ST
Sisuturundus
  • 09.10.25, 18:27
HUUMi plahvatuslik hüpe Tartu garaažist maailmaturule Odoo abiga
HUUM alustas garaažiettevõttena, mis asus „kusagil Tartus“ ja valmistas keriseid. Kuid ettevõtte ambitsioon oli edasi kasvada nii garaažist kui ka Tartust. Selleks tuli valida omale ka ERP süsteem, mis ei jääks arengu tarbeks kitsaks, kuid ei tekitaks oma halduse või kulukuse poolt liigset koormust. Valikus olid mitmed tootmisele optimeeritud ERP süsteemid ja Odoo.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele