Autor: Tööstusuudised.ee • 9. märts 2023

Eestis metsa- puidu- ja energeetikasektor: puit on üks kliimakriisi lahendustest

Kuus Eestis metsa-, puidu- ja energeetikasektoris tegutsevat esindusorganisatsiooni saatsid koalitsiooniläbirääkimisi pidavate erakondade juhtidele pöördumise, milles rõhutavad puidu olulisust maapiirkondade tööhõives, Eesti elanike toimetulekus ning kliimakriisi lahendamisel.
Energiapuidu koorem.
Foto: Toomas Kelt

"Uut valitsust ootavad ees poliitilised otsused, mis määravad Eesti inimeste toimetuleku, meie ettevõtete konkurentsivõime ning metsade tervise nii lühi- kui ka pikaajalises perspektiivis," kirjutavad Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit, Eesti Erametsaliit, Eesti Puitmajaliit, Eesti Metsatöötajate Ametiühing, Eesti Taastuvenergia Koda ja Eesti Jõujaamade ja Kaugkütte Ühing oma ühises kirjas Reformierakonna, Eesti 200 ja Sotsiaaldemokraatide juhtidele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077