Autor: Toomas Kelt • 7. märts 2023

Soome: lageraie erametsades ainult eriloaga?

Soome Roheliste Liit on välja käinud idee lubada erametsades lageraiet ainult eriloaga. Juba varasemalt on nõutud keelustada lageraie riigimetsades.
Lageraie.
Foto: Toomas Kelt

Soome väljaanne Maaseudun Tulevaisuus kirjutab, et Rohelised on hakanud taotlema metsaseaduse muutmist nii, et lageraie erametsades võiks toimuda ainult eriloaga. Erakonna esimees ja endine siseminister Maria Ohisalo leiab, et Soomes raiutakse liiga palju metsa ning see mõjutab Soome loodust negatiivselt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077