Autor: Tööstusuudised.ee • 14. veebruar 2023

Trüki- ja pakenditööstuse käibe TOP: 20 suurima käibega ettevõtet

Trüki- ja pakenditööstus kasvatas aastaga käivet 20%, selgub värskest Äripäeva Infopanga trüki- ja pakenditööstuse konkurentsiraportist. Käibe kasv oli kiirem eelmise aasta esimeses pooles ja aeglustus teises pooles.
Trüki- ja pakenditööstuse käibe TOPi juhib metallpakendeid tootav Metaprint, Pildil ettevõtte juht Martti Lemendik.
Foto: Liis Treimann

Trüki- ja pakenditööstussektori ettevõtete käive oli eelmisel aastal ühtekokku ligi 2379 miljonit eurot, kusjuures kaks kvartalit järjest oli käive enam kui 600 miljonit eurot: kolmandas kvartalis oli koondkäive 611 miljonit eurot, neljandas kvartalis 625 miljonit eurot. Trüki- ja pakenditööstus oli neljandas kvartalis tööandjaks 3544 inimesele ja aasta varasemaga võrreldes pole töötajate arv muutunud. Keskmine töötasu oli 1748 eurot ja aastane palgakasv oli 2,2%.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077