Autor: Tööstusuudised.ee • 3. veebruar 2023

Eestlasest tippjuht tõusis Coca-Cola HBC kontserni uute ärisuundade juhiks

Coca-Cola HBC Poola ja Baltimaade üksuse senine juht Jaak Mikkel asus veebruarist tööle kontserni uute ärisuundade juhina Coca-Cola HBC peakontoris Šveitsis. Mikkeli eelmise ameti võttis üle Ruža Tomić Fontana.
Jaak Mikkel on uus Coca-Cola HBC uute ärisuundadxe juht.
Foto: Coca-Cola HBC

Värskelt loodud ametikohal hakkab Jaak Mikkel juhtima kogu Coca-Cola HBC grupi tasandil uute kategooriate, nagu näiteks kohv, suupisted, õlu ja premium-klassi kange alkohol, strateegiat ja tooteportfelli.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077