Autor: Tööstusuudised.ee • 14. veebruar 2022

Coca-Cola HBC pälvis Euroopa kõige jätkusuutlikuma joogitootja tiitli

“Töötame järjepidevalt selle nimel, et vähendada oma tegevuse mõju keskkonnale ja kliimasoojenemisele ning oleme väga rõõmsad selle üle, et oleme suutnud hoida oma positsiooni ettevõtteid jätkusuutlikkuse alusel reastava indeksi tipus,” ütles Coca-Cola HBC Poola ja Balti riikide regioonijuht Jaak Mikkel ning lisas, et ettevõte on juba viimased 11 aastat püsinud Dow Jonesi indeksi esikolmikus.
Coca-Cola HBC Poola ja Balti riikide regioonijuht Jaak Mikkel
Foto: Coca - Cola HBC

“Meie Leedus Varenas asuv tehas pälvis eelmisel aastal esimese Baltimaade ettevõttena rahvusvahelise veemajanduse liidu (AWS) kuldsertifikaadi vee säästliku kasutamise eest. Oleme pakkematerjalina kasutusele võtnud papist lahendused, mida on palju kergem ümber töödelda ja vähendame plastiku kasutamist pakendite juures,” tõi Jaak Mikkel mõned konkreetsed näited.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077