Autor: Tööstusuudised.ee • 10. jaanuar 2023

Enics on nüüd GPV

Elektroonikatootja Enics muudab nime - pärast Taani elektroonikaettevõttega ühinemist on ettevõtte nimeks GPV.
Endise Enicsi, nüüd GPV Eesti juht Veiko Vaher.
Foto: Raul Mee

Rahvusvaheline elektroonikatootmise ettevõte Enics, millel on Elvas 950 töötajat, teatas 2022. aasta oktoobri alguses oma ühinemisest Taani ettevõttega GPV. Ühinenud ettevõtte suurus kahekordistus ja sellest sai Euroopa suuruselt teine elektroonikatootmise ettevõte, mille kogutulu on üle 7 miljardi Taani krooni (üle 964 miljoni euro). Tänasest jätkab ettevõte kõigis oma asukohtades ühtse ettevõttena GPV nime all.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077