Autor: Tööstusuudised.ee • 9. jaanuar 2023

Elcogen hakkab koostööd tegema Hyundai grupi ettevõttega

Rohelise vesiniku tootmise tehnoloogiat arendav Elcogen sõlmis koostööleppe Hyundai gruppi kuuluva ja ühtlasi maailma ühe suurima laevaehitajaga KSOE, et hakata arendama uuenduslikke rohelise vesiniku ja heitmevaba elektri tootmise süsteeme.
Koostööleppe allkirjastamine, vasakult Elcogen grupi kommertsialiseerimise juht Hanna Granö-Fabritius, KSOE tehniline juht Dr Sung-Joon Kim ja Fraunhofer IKTSi direktor prof Alexander Michaelis.
Foto: Elcogen

Tõhusaimat puhta energia tehnoloogiat arendav Elcogen sõlmis koostööleppe maailma ühe suurema laevaehitaja Hyundai Heavy Industries Groupi (HHI Group) kuuluva ettevõttega Korea Shipbuilding and Offshore Engineering (KSOE). Koostööleppe teaduspartner on Euroopa suurim rakendusuuringute instituut Fraunhofer IKTS, millel on 72 laboratooriumi üle Saksamaa. Leppe raames hakkab KSOE Elcogeni tehnoloogia baasil arendama uuenduslikke rohelise vesiniku ja heitmevaba elektri tootmise süsteeme.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077