Autor: Tööstusuudised.ee • 9. mai 2022

Vesinikutehnoloogia ettevõte Elcogen sai 24 miljoni eurose rahasüsti

Rohelise vesiniku tootmise tehnoloogiat arendav Elcogen sai äsja 24 miljoni euro suuruse rahastuse vesinikuettevõtetesse investeerivalt HydrogenOne Capital Growthilt. Elcogen suunab rahasüsti eelkõige oma uue tehase ehitusse.
Elcogeni asutaja ja tegevjuht Enn Õunpuu.
Foto: RAIGO PAJULA

Selle investeeringuga saab HydrogenOne õiguse kuuluda Elcogeni juhatusse. Teised senised ettevõtte suuremad osanikud on Soome fond Power Fund II, Biofuel OÜ ja Hamresol Invest OÜ.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077