Autor: Tööstusuudised.ee • 29. detsember 2022

Doktorandid ühitavad uurimistööd praktikaga ettevõttes

Läinud aastal heaks kiidetud seadusemuudatused võimaldavad doktorantidele teha uurimistööd mõne ettevõtte palgal olles. Biotehnoloogiaettevõttes BiotaTec on tööl kaks doktoranti.
Astrid Laidna ja Jaan Vihalemm on esimesed teadmussiirdedoktorandid, kes viivad oma uurimust läbi ettevõttes töötades.
Foto: BiotaTec

Astrid Laidna ja Jaan Vihalemm alustasid sellest sügissemestrist esimeste teadmussiirdedoktorantidena kraadi omandamist molekulaarsete bioteaduste erialal Tartu Ülikooli Molekulaar ja Rakubioloogia Instituudis (TÜMRI). Oma uurimistöö on nad sidunud tööga metallide biokaevandamist arendavas ettevõttes.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077