Autor: Tööstusuudised.ee • 21. detsember 2022

Stoneridge Electronics investeeris uude tootmisliini 5 miljonit eurot

Stoneridge´i Tallinna tehas saab kogu kontserni kaasaegseima SMT-tootmisliini. Maailmaklassi kuuluvate tippseadmete kasutamine võimaldab jälgida kõige karmimaid elektroonikatööstusele esitatud nõudeid.
Uus liin saab hakkama üliväikeste komponentide monteerimisega.
Foto: Stoneridge Electronics

Harjumaal asuva Stoneridge Electronics AS-i juht Ardo Asperk kinnitab, et kohapealse SMT-tootmisliini järele oli vajadus juba aastaid ning nüüd saab Eesti tehas nimetada end täisväärtuslikuks elektroonikaettevõtteks, sest kogu tootmistsükkel toimub kohapeal. “Tegemist on pindmontaaži liiniga, mis paigaldab trükkplaatidele elektroonikakomponente. Varem toimus see osa Stoneridge´i Rootsi tehases, kus vastav liin oli olemas. Nüüd saame pakkuda täislahendust,” räägib Asperk, lisades, et trükkplaate kasutatakse lõppkoostus veoautode elektroonikas, näiteks juhikabiinides asuvates meediakeskustes.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077