Autor: Tööstusuudised.ee • 20. detsember 2022

Rainer Tammet: vanaviisi pole võimalik jätkata, ka toidutööstus peab kliima nimel muutuma

Alates Pariisi kliimakokkuleppest on jõudnud kõigi teadvusse, et meil ei ole võimalik enam vanaviisi jätkata, ütleb Pauligi Baltikumi jaekaubanduse kommertsdirektor Rainer Tammet.
Rainer Tammet
Foto: Raul Mee

Hinnanguliselt 34 protsenti kogu kasvuhoonegaaside heitmetest on põhjustatud toidusüsteemi poolt ning jätkusuutlik tootmine, toidukadu, õiglane kaubandus ja pakendite ringlussevõtt puudutavad nii tootjaid kui tarbijaid, räägib Pauligi Baltikumi jaekaubanduse kommertsdirektor Rainer Tammet.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077