Autor: Toomas Kelt • 28. november 2022

Puidusektor peab eeldama tootmismahtude vähenemist

Põhjamaade metsatööstusel pole kunagi olnud nii palju raha kui praegu, öeldakse Danske Banki metsasektori uudiskirjas.
Puidutööstused peavad eeldama, et nõudlus saematerjali järele väheneb veelgi. Väike lootus on aga ka vastupidistele arengutele.
Foto: Pixabay

Danske Bank analüüsis kuue suure Põhjamaade börsil noteeritud metsatööstusettevõtte olukorda. Põhjalikumalt uuriti Rootsi ettevõteid Billerud, Holmen ja SCA, Soome-Rootsi Stora Enso´t ning Soome ettevõtteid UPM ja Metsä Board.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077