Autor: Janno Riispapp • 16. november 2022

Aknatootja Fenestra omanikuks saab Trigon Capital

Kaido Veske ja Rain Lõhmuse asutatud investeerimisfond Livonia Partners müüb aknatootja Fenestra Joakim Heleniuse Trigon Capitalile.
Joakim Heleniuse Trigon Capital ostab Livonia Partnersi fondidelt aknatootja Fenestra.
Foto: Raul Mee

Tehinguni viis asjaolu, et Livonia jaoks oli investeering aknatootjasse saanud küpseks. „Fondide puhul ei saa me ettevõtteid elu lõpuni hoida, peame neile mingi regulaarsusega uusi omanikke otsima,” selgitas Livonia fondi partner Kaido Veske.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077