Autor: Tööstusuudised.ee • 16. mai 2022

Klaasimeister ja Polar Glass ühinevad

AS Klaasimeister ja OÜ Polar Glass (Baltiklaas) ühinevad, et uutel turgudel kiiremini kasvada.
Klaasimeistri tehas Kolus
Foto: Vallo Kruuser

Kokkuleppe järgi saab ühendettevõtte enamusaktsionäriks AS Klaasimeister praegune omanik Balti erakapitalifond Livonia Partners ja vähemusaktsionärina jätkab Polar Glassi senine omanik AS Barrus. „Näeme energiaefektiivsete klaasilahenduste turul kasvuvõimalusi ja ühinemine on osa meie pikemast plaanist,“ kommenteeris Livonia Partners fondi partner Kaido Veske.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077