Autor: Tööstusuudised.ee • 11. november 2022

Krakul saab uue tegevjuhi

Asjade interneti ja autonoomsete süsteemide arendusettevõtte Krakuli tegevjuhi rolli võtab detsembrist üle ettevõtte juhatuse liige ja senine tehnoloogiajuht Kristjan Tozen. Senine tegevjuht Jaan Hendrik Murumets on otsustanud pärast aastatepikkust ettevõtte juhtimist ohjad üle anda.

Jaan Hendrik Murumetsa sõnul on tema aeg Krakulis ümber saanud. “Olen kuus aastat ettevõtet juhtinud ja ma olen valmis uuteks väljakutseteks. Krakul vajab juhti, kellel on uut energiat ja tahtmist viia ettevõtte arengut edasi. Mul on väga hea meel, et Kristjan oli nõus minu asemele asuma,” sõnas Murumets.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077