Autor: Tõnu Tramm • 4. november 2022

Galerii | Ostujuhtimise aastakonverents tõi kokku ligi 130 osalejat

3. novembril toimus järjekordne Ostujuhtimise Aastakonverents alapealkirjaga "Koostöö ja kokkulepped", kus võeti luubi alla ettevõtete ootused ostu- ja hankejuhtidele ning tegevjuhtidele.
Ostujuhtimise aastakonverents 2022.
Foto: Raul Mee

Ostu- ja hankejuhtide jaoks on viimased paar aastat olnud kui sõit Ameerika mägedel. Koroonaga koos saabus tarnekriis, mis tingis vajaduse heita pilk tarneturule, et leida uusi tarnijaid ja leevendada komponentide puudust.

Vajadus kiiresti reageerida ja uusi võimalusi otsida tähendas oluliselt rohkem koostööd ja kokkuleppeid, mille üks teravamaid küsimusi on viimasel ajal olnud ka kiire hinnatõus. See olukord on ostu- ja hankejuhid ettevõtetes rambivalgusesse tõstnud, kuid sealjuures tublisti ka töökoormust kasvatanud.

Konverentsil arutletigi selle üle, kuidas on kriis ja sõda muutnud avaliku sektori hankereegleid ning kuidas on praegune ajastu mõjunud ostu- ja hankejuhtide vaimsele heaolule.

Vaata pildigaleriid konverentsist:

4NOV2022 Ostujuhtimise aastakonverents 2022. Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077