Autor: Toomas Kelt • 10. oktoober 2022

Soome keskkonnakaitsjad blokeerisid ligipääsu Kemi tehase ehitusplatsile

Täna hommikul alustasid Soome keskkonnaorganisatsiooni Elokapina liikmed protestiaktsiooni Metä Groupi Kemi biotoodete tehase ehitusplatsil. Protestijad nõuavad metsade hävitamise lõpetamist ja keskkonnakahjude vähendamist.
Protestijad blokeerisid juurdepääsu Kemi biotoodete tehase ehitusplatsile.
Foto: Elokapina

Täna hommikul kell 1.45 alanud protestiaktsioon on osaliselt peatanud liikluse ehitusplatsi ja ülejäänud tehase alade vahel, teatab Soome YLE. Täna hommikul oli protestijaid umbes kolmkümmend, neist osa istusid teel ja osa olid roninud teele püstitatud puidust kolmjalgadele. YLE kinnitusel oli olukord tehase lähedal rahulik, meelavaldajate tegevust jälgib politsei.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077