Autor: Hille Lillemägi, TSENTER • 3. oktoober 2022

Mööblidisainis domineerivad mugavus ja taaskasutus

Hispaanias Valencias toimus rahvusvaheline mööblimess. Uute trendidega mööblitootmises ja –disainis käisid tutvumas Kagu-Eesti mööblitootjad, reisi korraldasid Kagu-Eesti Puiduklaster ja kompetentsikeskus TSENTER. Osalejate muljed koondas kokku Hille Lillemägi.
Toolide juures kasutatakse palku nööri, metalli, plastikut ja muid materjale.
Foto: TSENTER

Messil oli esindatud nii kaasaegne disain kui ka klassikaline mööbel, valgustus, dekoratsioonid ja kangad. Näha võis väga palju head disaini. Domineerivateks materjalideks olid MDF ja tammespoon, täispuidu kasutus oli vähene, seda pakkusid ainult mõned tootjad. Märksõnadeks olid mugavus ja taaskasutus. Palju oli toole ja diivaneid, kus puidu asemel kasutati metalli, nööri, metalli, plastikut jms.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077