Autor: Tööstusuudised.ee • 9. september 2022

Enefit Greeni suurim uus tuulepark alustab tootmist järgmise aasta aprillis

Enefit Greeni Akmene tuulepargi ehitus on aktiivselt käimas ning park alustab plaanide kohaselt tootmist 2023. aasta aprillis. Nurgakivi tseremoonial said kaks uue pargi tuulikut nimed Enefiti klientide järgi.
Tuulikupargi nurgakivi alla paigutati ka traditsiooniline ajakapsel.
Foto: Benediktas Daucionas

Enefit Greeni nõukogu esimees Hando Sutter lausus, et tuuleenergia tootmise suurendamine leevendab energiapuudust ja toob tarbijate jaoks elektri hinda alla. „Kõige pikema mõjuga lahendus energiakriisile on taastuvenergia lisandumine ja neid investeeringuid soodustava finantskeskkonna hoidmine,“ sõnas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077