Autor: Tööstusuudised.ee • 29. august 2022

Tööstur: Eestis tegutsevad tooraine vahendajad on mugavustsoonis

Eesti ettevõtted sõltuvad kohalikest tarnijatest, aga maailm on suur ja lai ning otsekontaktid on tulemuslikumad, leiab aknaid ja uksi tootva Klar Home´i tegevjuht Janar Tammjärv. “Meil jooksid kohalike tarnijatega kiiresti suusad risti," tunnistab ta.
Akende ja uste tootja Klar Home´i juht Janar Tammjärv märgib, et nendel on oma hankepartneritele kümneid kriteeriume.
Foto: Adam Illingworth

“Pikemat aega on käinud jutt, et valitseb suur sisendmaterjalide nappus. Osaliselt see nii on, aga probleem on ka selles, et Eesti ettevõtted sõltuvad kohalikest tarnijatest. Maailm on suur ja lai – otsekontaktid tootjatega on tulemuslikumad,” räägib akende ja uste e-kaubamaja Klar Home’i tegevjuht Janar Tammjärv oma kogemusest.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077