Autor: Tööstusuudised.ee • 22. juuli 2022

Eesti akna- ja uksetootja on kasvamas oma sektori suurimaks otsemüüjaks Euroopas

Direct to consumer (DTC) ehk tootjalt-otse-tarbijale on Eesti suurtööstuste puhul harvaesinev ärimudel. Aknaid ja uksi tootev Klar Home on üks nendest, kes seda teeb: kogu toodangu müüvad nad otse läbi e-poe lõpptarbijale ja on nüüd kasvamas selles äris Euroopa suurimaks tootmisettevõtteks.
Klar Home’i tegevjuht Janar Tammjärv.
Foto: Adam Illingworth

Intervjuus räägib Klar Home’i tegevjuht Janar Tammjärv suurimatest väljakutsetest ja õppetundidest, mis selle ärimudeliga kaasnevad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077