Autor: Tööstusuudised.ee • 24. august 2022

Kuusakoski: vanametalli hinnad kuuga muutunud ei ole

Kuusakoski vanametallituru ülevaatest selgub, et musta metalli hinnad ei ole Eestis viimase 42 päeva jooksul muutunud. Ka värviliste metallide hinnad on stabiilsed.
Vanametall.
Foto: Pixabay

Kuusakoski juhatuse liikme Toomas Kollamaa sõnul on musta metalli hinnad püsinud stabiilsena juba üle kuu aja. Stabiliseerumas on ka alumiiniumi turg ning tekkimas on taaskordne nõudlus. Nõudlus aga tõstab alati hinda. Olulistest märksõnadest lähitulevikuks tooks välja mõned uudised nii Hiinast kui ka Euroopast. Hiinas on energia saadavuse osas päris keerulises seisus nii mitmedki metallitööstused. Nõudlus toodetele on olemas, aga üsna piiratud energia kättesaadavus seab tööstused väga keerulisse olukorda. Positiivse uudisena saab Hiinast tuua välja asjaolu, et valitsus langetas nädala alguses nii laenuintresse. Eesmärk turgutada jahtuvat majandust ning elavdada ka ehitussektorit, seda eelkõige eluasemete ehituse osas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077