Autor: Tööstusuudised • 21. juuli 2022

Kuusakoski raport: vanametalli hinnatõusu pole põhjust oodata

"Taaskord pead tõstev koroona, Euroopat ähvardav energiakriis, rekordiline inflatsioon ning kasvavad laenukulud ei anna lähitulevikus kindlasti põhjust loota tööstusmetallide hinnatõusule. Pigem tuleb mõelda stsenaariumi peale, et mis toimub juhul, kui hirmust on saamas paanika,“ ütleb Kuusakoski juhatuse liige Toomas Kollamaa vanametallituru ülevaates.
Vanametalli hinnatõusu lähiajal oodata ei ole.
Foto: Erik Prozes

Musta metalli ostuhind tundub esmapilgul olevat kuutaguse ajaga võrreldes muutumatu, kuid tegelikkuses nägime selle kuu jooksul juba ka 15% madalamaid ostuhindu. Praegu saame musta metalli osas pakkuda taas hinnataset, mida kuu aja eestki ehk musta gabariitse metalli eest on võimalik maksta jälle kuni 200 eurot/tonn ning seda Kuusakoski kõigis osakondades üle Eesti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077