Autor: Kristjan Pruul • 24. mai 2022

Vanametalli hind on kukkunud varasemale tasemele

Vahepeal kõrgustesse sööstnud vanametalli hind on rahunenud ning lähenemas esialgsele tasemele, Ukraina sõja edasine käik paneb aga pitseri sellele, mida üldse on edaspidi oodata.
Metalli toodi vahepealse hinnapaanika ajal nii palju, et hinnad saidki kontrolli alla
Foto: Arno Mikkor

Terase hind –28%, autoromud –23%, alumiinimum –19%. Sellised liikumised maikuus annavad märku olukorra taastumisest, aga mitte veel päris esialgsel tasemel, sest aastatagusega on samal tasemel näiteks teras, aga mitte alumiinium, mis püsib veel 19% 2021. aastast kõrgemal.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077