Autor: Toomas Kelt • 5. august 2022

Sõjaoht Taiwanis pingestab tehnoloogiatööstust

Elektroonika, autod, tööpingid, isegi mänguasjad ja veel paljud muud tooted sõltuvad ühe Taiwani ettevõtte toodangust. Üle poole maailmas kasutatavatest kiipidest toodetakse Taiwani ettevõttes TSMC.
TSMC toodab kiipe ka Qoalcommi toodetele.
Foto: Pixabay

Suurim kiibitootja maailmas on Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), kirjutab Deutche Welle. Ettevõttes toodetud kiipidest sõltuvad nii kosmoselaevad kui külmikud. Ka elektroonikahiiglase Apple toodangu jaoks olulised kiibid tulevad selle tootja juurest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077