Autor: Astrid Org, Reelika Soe, Jörgen Dobris, TSENTER. • 5. august 2022

Mööblitööstuste automatiseerimine on tööjõupuudusest tingitud hädavajadus ka Leedus

Võrumaa Kutsehariduskeskuse mööbli- ja puidutööstuse kompetentsikeskuse TSENTER ja Kagu-Eesti Puiduklastri eestvõttel külastasid puidutööstuste esindajad Leedu mööblitööstusi. Naabrite juures panustatakse automatiseerimisele, sest tööjõudu napib. Oma tähelepanekuid jagavad TSENTER töötajad Astrid Org, Reelika Soe ja Jörgen Dobris.
Leedus käisid mööblitööstusega tutvumas koolitusprojektis Skilled-up osalenud puidutööstuste esindajad.
Foto: TSENTER

Leedus külastati kahte mööblitööstusettevõtet.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077